Adderall er den eneste stoffklassen som viste kt bruk i 2012

Neurologer advarer mot ADHD-stoffer for hjelpe barna til studere

canada goose dunjakke Adderall og andre ADHD medisiner er blant de mest foreskrevne legemidlene i Amerika. canada goose dunjakke

canada goose norge Hele noen av disse pillene kommer ikke til bli brukt til behandle ADHD, men. De blir brukt som ‘smarte stoffer’ eller ‘studere medisiner’ av studenter som finner pillene, gir dem en mental kant. canada goose norge

canada goose jakke Hjernen docs er rettet Canada Goose outlet Mississauga som rd frst og fremst for sine andre leger, de som har skrevet alle disse scrips for folk som ikke har ADHD, eller som kanskje ikke tapt online uk, tenk p alle de pillene deres pasienter selger p student svart markedet. canada goose jakke

‘Vi tror ikke at leger skal vre medisinske dispensere for sunne mennesker,’ sier William Graf, professor i pediatri og nevrologi ved Yale School of Medicine. ‘Dette er et etisk problem.’

Men meldingen blir ogs sendt til tenringer og deres foreldre, noen av dem som kanskje tror at de gir barnet et lite bein for en stor test, er ikke s slemt. Buzz termen for det? ‘Pediatrisk neuroenhancement.’

canada goose jakke oslo Prescribing ADHD-legemidler til barn som ikke har sykdommen, er ‘ikke forsvarlig’, iflge American Academy of Neurology, s nye stillingspapir. Det er fordi barns hjerner fortsatt utvikler seg, sier papiret, og de har ikke muligheten til veie risikoen og fordelene med medisinering. canada goose jakke oslo

Prescribing Study Drugs er ‘undvendig’ hos tenringer, sier akademiet, et ord valgt for reflektere begge tenrene ‘kende autonomi, og det faktum at canada-goose-jakker akademiet ikke kan fortelle leger hva de kan og kan ikke foreskrive.

canada goose outlet norge Antall barn diagnostisert med ADHD steg 24 prosent fra 2001 til 2011, iflge en studie utgitt tidligere i r. Samtidig har antall resepter for Adderall og andre ADHD-legemidler kt eksponentielt. canada goose outlet norge

canada goose importr norge Flere piller i omlp betyr flere piller som kan kjpes, lnes eller snitches. Ulike underskelser rapporterer at 8 til 35 prosent av studenter sier at de har brukt stimulerende piller for forbedre skolens ytelse. canada goose importr norge

canada goose billig Nevrologene sier ikke at stimulerende legemidler br ikke brukes til behandle ADHD, som er preget av problemer med oppmerksomhet og hyperaktivitet. ‘Vi berrer ikke det her,’ sa Graf til Shots. canada goose billig

canada goose norge nettbutikk ekte Hva faller de sier er at leger har en moralsk forpliktelse til beskytte barnets interesser som ikke har lovlig kontroll over helsevesenets beslutninger og for forhindre misbruk av medisinering. canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose norge forhandler Amfetaminene som Adderall og Vyvanse kan vre vanedannende, og derfor klassifiseres de som kontrollerte stoffer i henhold til II, sammen med oksykontin og morfin. Bivirkninger kan vre like enkle som svnlshet, eller s alvorlig som plutselig hy blodkanada goose shop uk press, uregelmessig hjerteslag, falsk og anfall. canada goose norge forhandler

canada goose salg Andre populre ADHD-stoffer som Concerta og Ritalin Canada er methlfenidater, og anses mindre risikable. Men de kan forrsake et bredt spekter av bivirkninger, inkludert svnlshet, aggresjon, humr og atferdsendringer, trkking og risting. canada goose salg

Omtrent 15 prosent av de tolv gradere sier at de misbruker reseptbelagte legemidler, iflge Canada Monitoring the Future-underskelsen, og ca 6 prosent sier at de har misbrukt Ritalin eller Adderall. Adderall er den eneste stoffklassen som viste kt bruk i 2012, rapporterte den fderale underskelsen.

‘Som et canada goose outlet samfunn har vi en pille for alt,’ sier Graf. ‘Det er en ting hvis du tar noe fra vitamin shoppe. Det er en annen ting hvis du snakker om amfetamin.’

canada goose i norge Legene skal snakke med pasienter og foreldre om hvorfor de fler behov for akademiske prestasjonsfremmende stoffer, sier Graf. Da br de ppeke at det finnes andre mter hndtere konkurranse og angst p canada goose i norge.