‘Vi er en gruvedrift og skogbruk

Lastebiler tar turtall p Timmins road

canada goose jakker dame The City of Timmins mter med omrdets gruveselskaper for vurdere alternative reiseluter for flytte tungmalm lastebiler online av Algonquin Avenue, byens hovedvei, p sekundre veier for lette nettstedet legit skade p kommunal infrastruktur. canada goose jakker dame

Tollet som tungt belastet malm er ta i skade en hovedvei i Timmins har offisielle politikere vurderer ske en.

Timmins councilors er ikke enamored winnipeg adresse med gruvedrift industrien behandler byens viktigste drag som et transportbnd og de sier det er hy tid at nringen delte i kostnadene for reparere Algonquin Avenue.

Noella canada goose outlet Rinaldo var en av to rdsforvaltere som i februar uttalte at byen burde ske en avgift eller avgift til gruveselskapene for bruke byens viktigste stvestre arterie som lastebilskorridor.

canada goose salg Rinaldo sa det er tydelig at street miami har blitt en haul road for transportere malm fra gruver utenfor byen til prosesseringsfabrikker i byen. canada goose salg

canada goose norge Potholes p Algonquin har vrt et kronisk problem som har blitt verre de siste to rene med det kte volumet av malmvogner og loggvogner som transporterer tmmer til Quebec, observerte Rinaldo. canada goose norge

canada goose outlet ‘Jeg kan rlig si at du ville ha det vanskelig st p et lys p Algonquin uten ha en lastebil ved siden av deg, bak deg eller foran deg.’ canada goose outlet

canada goose herre Heavy lastebiler blir skylden for en vifte av vannbrudd, srlig i South Porcupine, som setter ned strekninger av veien og omdirigert trafikk p sidegatene. Det er ogs bekymringer om fotgjenger sikkerhet og skade veien forrsaker til privat canada goose outlet england kjretyer. canada goose herre

‘Disse er ikke vanlige potholes,’ sa Rinaldo, som klandrer lastebiler for skape et egg kartong som effekt p kryss.

I lpet av Canada, har Rinaldo sagt at veiets beklagelige tilstand ble et hyppig biff av innbyggere. N er det et prioriterbart tema for henne som rdet gr inn i vrbudsjettet. Ideen om et tollsted i Toronto-veien var en del av hennes gjenvalgskampanje.

canada goose jakke dame canada-goose-jakker ‘Dette er bare for mye for oss hndtere.’ canada goose jakke dame

Rinaldo mener at en toll er en midlertidig patch; en perimetervei rundt i byen kan vre en bedre, langsiktig lsning som vil kreve provinsiell sttte.

canada goose victoria ‘Dette er et problem som ikke kommer til g vekk.’ canada goose victoria

Joe Torlone, byens verste administrasjonssjef, oppdaget at kommuner kan lovlig plegge en toll med godkjenning fra provinsens transportminister, men det ville vre ‘et mareritt for administrere.’

Det som er unikt om Algonquin Avenue er at det ogs fungerer som provinsiell motorvei 101.

canada goose trillium Noen av kostnadene for vedlikehold og par ble kompensert av det provinsielle Connecting Link-programmet, som ble drept av i 2013, og dermed forlot byen betalingen av full frakt for veien. canada goose trillium

canada goose jakke Imidlertid ble bare en drlig $ 16 millioner avsatt rlig i fondet for hele provinsen. Kontrollen til Timmins var i gjennomsnitt mellom $ 60.000 og $ 100.000, knapt nok til holde tritt med reparasjoner. canada goose jakke

canada goose jakke herre Rinaldo sa at provinsen tar penger for industritillatelser og lisenser som ikke filtrerer tilbake til byen. Forhpentligvis kan selskapene legge til sin stemme ogs, sa hun. canada goose jakke herre

canada goose ‘Vi m starte samtalen. Det er blitt diskutert og diskutert, men ingen har det for g til selskapene og si, vi trenger hjelpen din her.’ canada goose

canada goose jakker herre Det var tale om en perimetervei for ti r siden da de tidligere Montcalm Mine-operatrene trakk malm gjennom byen. canada goose jakker herre

canada goose dame Men en destinasjonsstudie fra 2008 som ble gjennomfrt av provinsen og byen, viste at et flertall av transportvognene som kjrer gjennom sentrumskjernen var det meste servicevogner, ikke nok til garantere en bypasshandel rundt byen. canada goose dame

Torlone sa at lokale prosesseringsfabrikker som Northern Sun mottok 22 malmvogner fra en gruveklient i Sudbury. Og det er bekymring for at med Goldcorps nye kjp av Probe Mines, nr Chapleau, kunne flere lastebiler bli ledet fremover i fremtiden.

Nettstedet til en tolvkiosk p Algonquin kan aldri komme til passere, men samtalen p rd fikk oppmerksomheten til gruveselskapene.

canada goose victoria parka I et mte i begynnelsen av mars med Goldcorp, Lake Shore Gold, Gowest Gold og Northern Sun, var det skuffelse uttrykt av selskapene at ideen om et Canada Goose-utlp ikke ble diskutert i deres nrvr. Selv noen av omrdets skogbrukere vil ha p samtalen, sa Timmins ordfrer Steve Black. canada goose victoria parka

Det er en delikat situasjon, sa Black, som jobbet som en Glencore-superintendent fr han ble valgt til ordfrer i forrige hst. ‘Vi er en gruvedrift og skogbruk. Vi har alltid hatt lastebiler i samfunnet, men samtidig tiden har vi mange infrastrukturutfordringer fremover. ‘

Som et samfunn avhengig av 3000 direkte jobber i gruvedrift og mange flere p forsyningssiden, sa Black at byen nsker vre forretningsvennlig, men trenger jobbe med industrien p en lsning.

For fremtidige diskusjoner sa Black at selskapene ble enige om se p hvilke alternativer som er tilgjengelige for finne alternative ruter for avlede lastebiler fra Algonquin. Samtidig trenger byen f tak i hvor mange forsyningsvogner som bruker veien til betjene lokale forhandlere.

‘Det er mange lastebiler p motorveien som ikke er relatert til gruvene, og vi vil bare kvantifisere hvor mye trafikk vi vil avlede hvis vi opprettet en gruvespesifikk alternativ rute,’ sa han.

‘Det var en veldig god frste diskusjon. Det har kanskje ikke vrt svarene som alle hpet hre, men for f bransjens spillere til bordet var et godt frste skritt.’.