De tok med Dave Raymond, den frste personen i Phillie

Flyers ‘Gritty rode wave of haters

canada goose victoria parka Som maskoter fra hele ligaen gyrated, popped og lst, og ristet deres nettbutikk, vurderte halefjrene foran et pakket hus p 2016 NHL All Star Game i Nashville, medlemmer av Philadelphia Flyers front office inns at de gikk glipp av det. canada goose victoria parka

canada goose herre Etter to rs planlegging, som til tider kom ned i ren komedie, ble en 7 fot hy lyse oransje i New York Googly Goose. canada goose herre

Da Gritty brt ut p banen for en uke siden, visste Flyers at tidevannsblgen av hatere kom. I sann Philly-nd lente de seg inn i negativiteten, og skapte en lokal legende ved slutten av hans frste dag p jobben.

canada goose outlet ‘Mlet var engasjere seg med barn og skape et annet kjrety for underholde og vre mer involvert i samfunnet til tider nr vi ikke har tilgang til spillere nr de reiser eller hva det kan vre,’ flyger sjef operatr Shawn Tilger sa. ‘Men den delen vi er mest begeistret over er at hans identitet har passet (ideen om at) vi kan velge p vr bror, men ingen andre kan.’ canada goose outlet

canada goose Barnet var i sentrum av Gritty’s skapelse og hadde en stor hnd i sin design. Men ved lage noe som ble redigert gjennom et barns sinn, var det ferdige produktet skremmende fryktet noen voksne. canada goose

Flygebladene hadde imidlertid en ekspert som veiledte dem gjennom hele prosessen. De tok med Dave Raymond, den frste personen i Phillie Phanatic som ogs eier et maskotfirma, for hjelpe dem med komme opp med en A til Z-opprettelse og utbyggingsplan. Den Delaware innfdte og livslange Philadelphia sportsviften hadde en advarsel og understreket at for dette fungere, krevde det hele organisasjonen ri ut hva som kom deres vei.

canada-goose-jakker canada goose victoria ‘De frste fem minuttene av det frste mtet, sa jeg,’ Du vet at dere skal bli drept, ikke sant? ” Raymond sa. ‘Og vi hadde ikke engang startet en samtale, og de sa,’ Yup, vi vet det, men vi er engasjert. ” canada goose victoria

canada goose trillium Flyers hyret grafisk designer Brian Allen fra Flyland Designs p grunn av sin evne til lage tegneserier med en kant, i samme vene som sppelbarnene fra 1980-tallet. Han skapte om falske 25 konsepter av dyr, mennesker og monstre, hvorav noen var for ste, litt for skumle, fr de slo seg p noe nr Gritty’s nvrende utseende. canada goose trillium

Gritty s funksjoner ble finjustert ved hjelp av fokusgrupper av barn som s p versjoner av ham og ga sine meninger om hva de likte og ikke likte. Gritty kunne ha vrt tynn, eller hadde en nese, vrt skallet, eller hadde yenbryn, men barna reagerte best p sin store kropp, vill yne og langt hr. Det tok tte uker for mascot costume leverandr Character Translations bygge Gritty.

canada goose outlet En av de viktigste tingene var komme opp med Gritty ‘s opprinnelseshistorie, for som en mascottes suksess i stor grad er avhengig av historiefortelling, som Raymond Canada sier. Oppdage ham i lpet av Wells Fargo Canada Centre renovations var et godt sted starte.

Raymond rdet at Gritty mtte vre mer enn bare en utver i kostyme. Han trengte ha en komplett persona. Forventet tilbakeslag fra voksne, spilte sosiale medier fra Flyers til Gritty som ‘marerittbrensel’ og ga ham en feisty personlighet p sin Twitter-konto som reaksjonene fra sosiale medier spunnet ut av kontroll.

‘Jeg var nervs da de rullet det ut fordi jeg visste at folk skulle skrike og holler,’ sa Raymond. ‘Men de gjorde en fantastisk jobb med bare omfavne negativiteten og kaste den tilbake p Canada. Og p slutten av dagen gikk folk ‘Han er stygg, han er skummel, men du vet, jeg er som han!’ ‘

canada goose dame Den strste svingen kom da Gritty gjorde sin p is debut p et Flyers preeseason spill. Han har allerede vrt en hit med 600 barn p hans avslring p Please Touch Museum i lpet av dagen med sine glatte dansebegrep, knirkende hender og navle. canada goose dame

Han hadde et skudd for vinne over en beryktet tff hjemmemengde om natten.

canada goose jakke Og da falt han. Men da fikk han tilbake. Han falt litt mer og kom tilbake igjen. Han var Gritty, ikke bare i navn. canada goose jakke

canada goose jakke dame Video: Flyers nye maskot ‘Gritty’ tar et spill i debut canada goose jakke dame

‘Vi har de beste fansen i verden, men vi visste at Gritty skulle tjene p nettbutikkens kjrlighet og respekt for fansen,’ sa Tilger. ‘Da han kom og han falt og han omfavnet det ved lage snengler og s reiste seg og sparket et av ismagene i ryggen (med en T-skjortepistol) s vi skiftet til folk som likte ham.’

canada goose jakker dame Massen av responsen sjokkert Allen, men han begynte fle seg bedre om sitt produkt nr meninger begynte forandre seg. canada goose jakker dame

canada goose jakke herre ‘Selvflgelig nr du designer noe, vil du at hele verden skal elske det, og det var ikke akkurat,’ sa Allen. ‘Frst var jeg ganske overveldet, og jeg var bekymret for at Bakslaget var for negativt, og vi mtte hndtere det. Men ikke engang 24 timer hadde gtt, og det virket som om ting beveget seg i en mer positiv retning. ‘ canada goose jakke herre

canada goose norge Gritty stengte sin frste dag som en viral flelse med en siste Canada-blast av internett storhet. Han tweeted et bilde av seg selv som det bermte Kim Kardashian-bildet ‘break the internet’. ‘Grafisk design, alle sosiale medier du s, det er s vakkert ung og kreativ Flyers-organisasjonen er blitt,’ sa Raymond. ‘De’ er ung, de er aggressive, de har enorm erfaring og det var en glede samarbeide med dem. canada goose norge

Ved slutten av dagen hadde Gritty vrt omtalt p ‘Good Morning America’ ??og nevnt p ‘The Today Show’, ‘CBS Morning News’, ‘Jimmy Kimmel Live’, ‘The Late Show’ med Stephen Colbert, ” The Late Late Show med James Corden ‘og’ The Daily Show. ‘ Senere i uka ble han spilt med komiker Ricky Gervais p ‘The Tonight Show med Jimmy Fallon’, spilt om p ‘Saturday Night Live’ og ‘Last Week Tonight with John Oliver’ og danset p dugout med Phillie Phanatic p et Philadelphia Phillies-spill. ‘Det er ikke som du planlegger, og alle disse brikkene kommer sammen nr det gjelder nasjonal eksponering. Det faktum at han ble polariserende, til en viss grad, ga dette sin fart. ‘

canada goose salg I mellomtiden p sosiale medier, ble han byd og bundet med andre maskotter, ble beste venner med Flyers fremover Wayne Simmonds og utviklet en st forferdelse med Philadelphia kaptein Claude Giroux. canada goose salg

Flygebladene har blitt oversvmt med hundrevis av foresprsler om opptredener overalt fra media til bryllup, s n blir fokuset p Grittys popularitet mens de holder til med den opprinnelige hensikten med skape underholdning og vokse fanbase, noe som er et ganske stort problem ha.

canada goose jakker herre ‘Mascots skal vre morsomme, og alle har det gy med dette,’ sa Tilger. ‘S det er den perfekte canada goose outlet i usa utfallet.’ canada goose jakker herre.