Jeg eier egentlig ikke FSX, men betalte bare P3D-lisensen, og

oversikt for 10thrider

canada goose jakke dame Jeg har alle tre og jeg elsker alle tre, men 777 er min favorittflyselskap, så jeg er nok litt forspent. 777 hele dagen, spesielt hvis du allerede har et kort til middels haulfly. canada goose norge nettbutikk canada goose jakke dame

canada goose victoria parka Husk at hver dag 777 flyves hvor som helst fra 44 minutter til 15 + timer. Der er et par virkelige verdensruter som er ‘perfekt’ lengde på ca 1,5 2,5 timer for meg (30 minutters cruise å gå ut, kjøre 5k, dusj, og start deretter tilnærming). EVA og KTM flyr 77W frem og tilbake mellom Taiwan RCTP og Manila RPLL hver eneste dag, med en lang avstand ben tilbake til Amsterdam gjennom Asia på canada goose dunjakke retur. canada goose victoria parka

canada goose jakker dame Både Emirates og Qatar kjøre 77W og et par LR mellom Doha og Dubai hver dag, en 44 minutters tur, bokstavelig talt FL250 og begynner med en gang. canada goose jakker dame

canada goose victoria Cathay flyr noen 77W mellom VHHH Hong Kong og Manila hver dag også. Disse er vanligvis opprinnelige flyreiser fra canada goose norge nettbutikk ekte USA (JFK, SFO, LAX, SEA, etc). canada goose victoria

canada goose jakker herre Når du er i humør for lengre fly, er det et par 3 5 timers fly mellom Vancouver, Toronto og JFK tilbake til Asia. Filippinene flyr et par 777 frem og tilbake mellom CYVR og østkysten og deretter tilbake til Filippinene. Det er en Air Canada 77L / R som går fra Toronto til Vancouver, deretter 15 + timer rett over åpent hav til YSSY Sydney. canada goose jakker herre

canada goose herre Mange sier at canada goose norge forhandler de får flere turer ut av kortere rekkevidde flyruter, men 777 var lang rekkevidde bred kropp som var designet for å passe et bredt utvalg av roller, og det gjør det bra. canada goose herre

canada goose dame Avtalt på den delen. IMO det skitne hva FS Labs og PMDG gjør når det gjelder prising P3D fordi de fleste av alle de andre utviklerne ikke gjør dette, men at måten de fastsetter sine retningslinjer på. Du må absolutt ikke a fantastic read https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge kjøpe det, og det canada goose salg suger, og derfor liker jeg å bruke penger på utviklere som Aerosoft og lignende fordi de ser ut til å virkelig imøtekomme til Flight Sim-fellesskapet. canada goose dame

canada goose jakke Men la ansiktet det, vi vet egentlig ikke noe om bakom kulissene virksomhetsnumre på FS Labs og PMDG, og vi har sikkert rett til dem til tross for å bruke penger med dem. De er ikke profitt, de canada goose jakke oslo er offentlige selskaper. Ærlig, til slutt, bryr jeg meg ikke. Stem med lommeboken din. Jeg vil innrømme at Soup Nazi gjør stor suppe, men til noen kommer ut og gjør bare en canada goose jakke god suppe, fortsetter jeg å kjøpe (så lenge støtten fortsetter.) canada goose jakke

canada goose jakke herre Ja de har absolutt konkurranse, og vil gjøre det bra å underkaste PMDG og FSlabs priser, det hvordan markedet fungerer og hvordan det holder produktene konkurransedyktige og godt laget. Nå vil jeg si at PMDG 737 er verdt $ 90 mer enn Aerosoft A320? Nei, men kjøpt og nyter begge utrolig, at jeg egentlig ikke bryr meg til slutt. canada goose jakke herre

canada goose outlet Husk at prisen for A2A er mer enn den enkle lisensprisen. Jeg eier egentlig ikke FSX, men betalte bare P3D-lisensen, og mens jeg ikke liker det, canada goose norge kan jeg installere 182 på FSX hvis jeg noen gang bestemmer meg for, jeg tok den canada goose outlet norge beslutningen, og det er reglene som er satt av utvikleren. Jeg måtte kjøpe den, men valgte å, og er fortsatt fornøyd med min beslutning fordi A2A gjør et godt produkt. Jeg brukte den til X Plane da jeg hadde et prøveabonnement og det er utmerket. canada goose outlet

canada goose norge Jeg har en Navigraph-abonnement, og jeg liker å bruke Navigraph Charts for iPad, men for livet av meg kan jeg ikke få Navigraph Charts App til å fungere, så jeg bruker Charts-appen på canada goose importør norge skrivebordet mitt ved å bruke alt + tab for øyeblikket. De har ikke de mest oppdaterte kartene, men de er fargerike, godt organisert, og inkluderer tallene på alle parkeringsplassene på omtrent alle de store flyplassene jeg søkte etter. canada goose norge

canada goose Men for akkurat nå bruker jeg et lite bokmerke for AirNav (bare lage et ikon som dirigerer til det) og når jeg trenger en bestemt tilnærmingskilt eller ILS-diagrammer, er det noen knapper unna. canada goose

Jeg bruker en blanding av begge. Jeg liker å bla gjennom en fysisk papirhåndbok og sjekklister, følelsen av papiret og lyden av flippen, med whirr av pakkene og lastemaskinen utenfor, det minner meg om canada goose billig at jeg faktisk er på asfalten og går hjem.

canada goose salg Men seriøst, vi 20 minutter for å presse tilbake og jeg trenger bare å vite noen tall, jeg bare Google det. Når det gjelder A320, 737 og 777, noen av de vanligste flyruterne i verden, er det et vell av informasjon som kan destilleres til fordøyelige biter på Internett. På en eller annen måte mistenker jeg at dette er hvordan mange piloter (enten gode eller dårlige) får det gjort også. De fulle FCOMene er flotte og veldig etterdybende, canada goose i norge men veldig enorme. canada goose salg

canada goose trillium Jeg lærer sakte Airbus-logikk uten å ha sett på FCOM i det hele tatt. Det er helt annerledes, men å fly en IMO-fly går alle gjennom den samme luften (noen ganger) og den samme jorden canada goose trillium.