Aan de ene kant is het briljant: de K60 combineert Cherry MX

Corsair’s Vengeance K70-toetsenbord beoordeeld

moncler dames Corsair’s originele Vengeance K60-toetsenbord is een van de meest frustrerende producten die ik ooit ben tegengekomen. Aan de ene kant is het briljant: de K60 combineert Cherry MX mechanische schakelaars met verstandige extra’s, stevige bouwkwaliteit en een verbluffend industrieel ontwerp, maar moncler outlet heeft geen MX-schakelaars nodig. De functierij en het oproepblok worden ondersteund door het soort rubberen koepelvormige schakelaars die de meeste mensen proberen te vermijden bij de aanschaf van mechanische toetsenborden. moncler dames

moncler jas heren De semi-mechanische benadering zou kunnen hebben gewerkt in de spreadsheet van een accountant, rubberen koepels zijn veel goedkoper dan premium Cherry-schakelaars maar monlcer donsjacks, het heeft de K60 volledig voor mij verpest. Af en toe, terwijl ik het ding gebruikte, moest ik één van de volgende raken. die goedkopere switches. Hun vage, slappe, goedkope moncler jassen feedback verbleekte in vergelijking met de soepele, precieze reactie van de Cherry MX-eenheden, en diende als een pijnlijke herinnering dat de K60 gewoon niet zo goed was als zou moeten. moncler jas heren

Gelukkig is de Vengeance K70 veel beter. Deze tweede poging heeft Cherry MX-schakelaars door, die de fatale fout van zijn voorganger rechtzetten.Alle hoogtepunten van het origineel blijven behouden en Corsair heeft programmeerbare achtergrondverlichting en een verduisterend kleurenschema toegevoegd.Deze wijzigingen transformeren de K70 in meer dan alleen een volledig mechanische versie van de K60. Simpel gezegd, ik denk dat de K70 het beste toetsenbord is dat er is.

moncler jas outlet Mechanische toetsenborden zijn tegenwoordig overal, maar de K70 valt gemakkelijk op in de menigte. Ik bedoel, kijk gewoon naar het ding. De toetsen zijn opgemaakt op een enkel vel geborsteld aluminium dat is geanodiseerd om te passen bij de onopvallende esthetiek. Er is geen bovenste plaat, waardoor de doppen lijken te zweven boven het oppervlak van de lade. moncler jas outlet

moncler jassen Deze mooie vorm is ook functioneel. Op alle mechanische toetsenborden die ik heb gebruikt, kunnen stof en kruimels gemakkelijk tussen de toetsen glijden en zich ophopen in de onderstaande lade. Omdat de K70-lade is blootgelegd, is voor het opruimen van de build moncler outlet niet meer nodig dan alleen maar opblazen toppen van de toetsen, die de deeltjes uit de bovenkant en zijkanten van het bord schieten. Mijn longen zijn niet krachtig genoeg om al het stof uit te blazen, maar opnamen van samengeperste lucht moeten effectiever zijn.observerende dwangmatige soorten kunnen ook de doppen verwijderen voor grondiger schrobben. (Een sleuteltrekker zit in de doos.) moncler jassen

2018 moncler De K70 voelt net zo stevig aan als zijn metalen basis. De toetsaanslag komt tot een minimum met een bevredigende scherpte en er is geen enkele zweem van flex of kraak in het frame. Het voelt echt alsof je op een stevige aluminiumplaat typt. 2018 moncler

moncler uitverkoop Alle belangrijke doppen zitten bovenop de mechanische schakelaars van Cherry MX, en het algehele gevoel is over de hele linie consistent. Ons monster is voorzien van MX-rode schakelaars met een lichte respons en een volledig lineaire slag. Corsair maakt ook een K70-variant met MX-goedkope schakelaars, die een voelbare ‘bult’ bieden bij het activeringspunt, en een met MX-blauwe schakelaars, die tactiele feedback combineren met stijvere veren en een hoorbare klik. moncler uitverkoop

Lineaire schakelaars worden gewaardeerd door gamers die snel achter elkaar toetsaanslagen moeten herhalen, terwijl tactische toetsen beter geschikt zijn voor meer conventionele typisten. Wisselen van goedkope moncler jassen voorkeuren hebben de neiging om persoonlijk te zijn, dat wel. Ik raad moncler outlet online aan om een ​​paar verschillende opties uit te proberen voordat je je favoriete kleur kiest. De MX-blues zijn relatief luid, en dat is iets om in gedachten te houden als je kamergenoten, collega’s of belangrijke anderen in de buurt hebt. Meer informatie over de belangrijkste MX-switchtypes is beschikbaar in Cyril’s Rosewill RK 9000 round-up lay-out, dus de toetsen hebben de juiste vormen en op de juiste plaatsen. Bovenop de gebruikelijke selectie krijgt u ook een handvol volume en mediabediening, inclusief een gekartelde metalen volumewals die vooral glad is. Ik ben niet zo enthousiast over de extra knoppen, waarvan het antwoord op de slappe, zachte kant ligt, maar ik veronderstel dat dat OK is voor hulpbesturingen.

moncler jassen dames sale Een tweede cluster van extra knoppen bevindt zich links van de media-hoek. Een van deze knoppen schakelt de Windows-toets uit, terwijl de andere de programmeerbare achtergrondverlichting regelen. moncler jassen dames sale

De achtergrondverlichting kan op een van de drie helderheidsniveaus worden ingesteld of kan volledig worden uitgeschakeld. Er zijn ook volledige en gedeeltelijke belichtingsprofielen. Het volledige profiel activeert alle LED’s, terwijl de gedeeltelijke kan worden aangepast op basis van een sleutel. Het programmeren van de achtergrondverlichting is ongelooflijk eenvoudig: houd de profielselectieknop ingedrukt om de aanpassingsmodus te activeren, schakel de individuele achtergrondverlichting in door op de bijbehorende toetsen te tikken en houd de knop vervolgens opnieuw ingedrukt om de configuratie op te slaan.

moncler jas sale Er is ook een ‘reactieve’ achtergrondverlichting die toetsen verlicht terwijl ze worden ingedrukt. De LED’s lichten slechts kort op, en het effect is best cool, maar het is moeilijk om een ​​praktische toepassing te bedenken buiten ‘hey, check this out’ demo’s. Ik weet het, misschien hulpeloos jagen en pikken types die staren naar hun toetsenborden dwangmatig zal waarderen visuele bevestiging van succesvolle toetsaanslagen. moncler jas sale

Het open ontwerp van de K70 heeft interessante implicaties voor de achtergrondverlichting, die reflecteert op de metalen voet om een ​​gloeiend grondeffect te creëren dat niet misplaatst zou lijken in een straatrace. Ik vind het leuk hoe de gloed de subtiele textuur van het geborstelde aluminium benadrukt, zelfs in een verduisterde ruimte.

moncler jassen heren Corsair bereidt een versie van de K70 voor met multi-gekleurde RGB-verlichting die miljoenen verschillende tinten kan repliceren, compleet met complexe animatie-effecten. Die RGB-schakelaars zouden de sleutelkap gelijkmatiger moeten aansteken, wat me bij de enige echte visuele gril van de K70 brengt.Want het maakt gebruik van conventionele achtergrondverlichting, die een LED aan de noordkant van elke schakelaar plaatst, de karakters zijn helderder bij de noordelijke uiteinde van de dop dan zijn ze naar het zuiden.Het verschil is merkbaar, maar kopen moncler jassen is het beperkt tot toetsen met secundaire functies. We hebben eveneens een ongelijkmatige belichting waargenomen op andere toetsenborden met achtergrondverlichting, dus de K70 is niet alleen in dit opzicht. moncler jassen heren

moncler jassen heren sale Zoals je zou verwachten van een op games gericht product, ondersteunt de K70 n belangrijke rollover en slechte snelle polling-snelheden. Het toetsenbord is standaard ingesteld op 1000Hz en er is een schakelaar op de rand om dingen terug te bellen. Sommige moederbordfirmware kan blijkbaar geen gelijke stempercentages bijhouden. moncler jassen heren sale

De K70 verbindt via een 6,5 ‘USB-kabel gewikkeld in een dikke, gevlochten behuizing.Er zijn twee stekkers aan de andere kant: een voor het toetsenbord en een andere voor de geïntegreerde USB-poort.De extra poort is handig voor thumb drives, maar don verwacht geen SuperSpeed-tarieven voor goedkope moncler. Ik deed een snelle overdrachtstest met een USB 3.0 SSD, die 160MB / s beheerde als deze rechtstreeks op het systeem werd aangesloten, maar slechts 33MB / s via de doorvoerpoort.

moncler outlet sale Flipping the K70 onthult twee sets verstelbare voeten. Het toetsenbord kan naar de gebruiker worden gekanteld, weg of gelijkmatig op vier handen worden gestut. Met de voeten plat gevouwen, heeft de K70 ongeveer dezelfde hoogte en helling als de andere mechanische toetsenborden die we zijn tegengekomen. moncler outlet click reference sale

moncler jassen outlet Extra ondersteuning wordt geboden door de meegeleverde polsworst. Dit plastic stuk klikt op de voorkant van het toetsenbord en het is bedekt met een zachte afwerking die heel mooi aanvoelt. Helaas buigt de rest iets in het midden, waardoor het net een smidgen verzakt onder het gewicht van mijn rechter pols, we hebben gelijkaardige buigingen op de polsresten gezien die zijn meegeleverd met een aantal andere mechanische toetsenborden, dus nogmaals, de eigenaardigheid is niet uniek voor de K70. moncler jassen outlet

De laatste items in de doos zijn getextureerde doppen voor de WASD- en 1 6-toetsen. Omdat verschillende doppen opstaande randen hebben, zijn ze niet ideaal voor dagelijks typen. Het kost echter niet lang tijd om ze in te wisselen voor goksessies.

De K70 is relatief eenvoudig, dus dat is het. Er zijn geen speciale macrotoetsen om te bespreken, geen bijbehorende apps om te verkennen en geen geïntegreerde LCD’s om te bekijken. Geen bekerhouder, maar de K70 heeft dat allemaal niet nodig, omdat Corsair uitstekend werk heeft geleverd met Moncler Heren-jassen die de essentie implementeren.

moncler sale Eersteklas ervaringen zijn niet goedkoop, en de K70 ook niet. Dat gezegd hebbende, lijkt het redelijk gezien de bouwkwaliteit, functies en algehele feel. Je kunt zeker minder betalen voor een mechanisch toetsenbord, maar je krijgt er wel iets minder in terugkeren. moncler sale

moncler jas dames sale Corsair Vengeance K70 moncler jas dames sale

moncler jas heren sale Juni 2014 moncler jas heren sale

Na wekenlang gebruik van ons MX-rode testexemplaar als mijn dagelijkse driver, heb ik er heel veel moeite mee gehad om weer contact te maken met tactiele schakelaars. Ik heb zelfs een paar geschikte kandidaten in het labo rondzweven, het ding is, ze voelen allemaal als een stap naar beneden het niveau van luxe waaraan ik blijkbaar gewend ben geraakt. Ze zijn niet zo eenvoudig schoon te moncler outlet https://www.monclersale.nl maken, hun achtergrondverlichting is niet zo configureerbaar en hun industriële ontwerpen zitten niet in dezelfde klasse.

moncler jas dames De Vengeance K70 maakte me nog meer een toetsenbordsnob, en nu zal niets anders het doen. Dus bestelde ik de MX-bruine versie voor mezelf. Zowel terecht als per definitie is de K70 een TR Editor’s Choice moncler jas dames.