U kunt uw webbrowser instellen om cookies te weigeren; dit kan

Privacybeleid HubPages-netwerk

Dit privacybeleid is voor het laatst bijgewerkt op 14 mei 2018 en is van kracht op 24 mei 2018. Zie de onderkant van deze pagina voor recente wijzigingen in dit privacybeleid.

De volgende informatie is bedoeld om gebruikers en bezoekers (gezamenlijk ‘Gebruikers’ of ‘U’) te helpen begrijpen hoe wij de informatie die u ons verstrekt verzamelen, gebruiken, verspreiden en beveiligen tijdens het openen en gebruiken van onze HubPages-software, services, de website op HubPages ( de ‘Website’) en alle andere websites en services die van tijd tot tijd kunnen worden toegevoegd (gezamenlijk de ‘Service’). Wij zullen goedkope goedkope moncler jassen gebruiken of delen met anderen behalve zoals beschreven in dit privacybeleid. Dit privacybeleid is niet van toepassing op informatie die wij op andere manieren (waaronder offline) of uit andere bronnen verzamelen. Termen met een hoofdletter die niet in dit Privacybeleid zijn gedefinieerd, hebben de betekenis die eraan wordt gegeven in onze Gebruiksvoorwaarden. Door de HubPages-service te gebruiken, stemt u uitdrukkelijk in met de praktijken en activiteiten die in dit document worden beschreven.

Voor gebruikers die getroffen zijn door GDPR, zie het GDPR Addendum voor Impacted Users hieronder.

Wij verzamelen de volgende informatie:

moncler jas sale een. Door de gebruiker verstrekte informatie. U kunt bepaalde persoonlijk identificeerbare informatie rechtstreeks aan HubPages verstrekken, zoals uw voor- en achternaam, telefoonnummer, adres, belastinginformatie (zoals een burgerservicenummer), creditcard- of PayPal-informatie en e-mailadres (tezamen: ‘Persoonlijk identificeerbaar Informatie ‘) bij de keuze voor registratie, om via de Service te kopen, om deel te nemen aan promoties of enquêtes, of om zich te abonneren op nieuwsbrieven of andere distributielijsten. U kunt er ook voor kiezen om ons persoonlijk identificeerbare informatie in uw gebruikerscontent te verstrekken. moncler jas sale

moncler sale Wanneer u onze service gebruikt, kunnen we online informatie over uw gebruik verzamelen en opslaan, waaronder het volgende: moncler sale

moncler jassen outlet b. Cookies. Wanneer u de Service bezoekt, kunnen we één monlcer donsjacks of meer cookies sturen als een klein tekstbestand met een reeks alfanumerieke tekens op uw computer die uw webbrowser identificeert. U kunt uw webbrowser instellen om cookies te weigeren; dit kan echter de functionaliteit beperken die onze Service aan U kan leveren. moncler jassen outlet

moncler jas dames sale c. Logboek bestanden. Logbestandinformatie wordt automatisch door uw webbrowser gerapporteerd telkens wanneer u een webpagina bekijkt. Wanneer u zich registreert bij of gebruik maakt van de Service, registreren onze servers automatisch bepaalde informatie die uw webbrowser verzendt wanneer u een website bezoekt. Deze serverlogboeken kunnen informatie bevatten zoals uw IP-adres, browsertype en taal, aantal klikken, domeinnamen van bezochte websites, bekeken pagina’s en de volgorde van die pagina’s, de hoeveelheid tijd die is besteed aan bepaalde pagina’s, de datum en tijd. moncler jas dames sale

moncler jassen heren sale d. Wis Gifs. webbakens) die stukjes gegevens zijn die worden gebruikt om de online gebruikspatronen van onze Gebruikers anoniem te volgen. Daarnaast kunnen we ook duidelijke gifs gebruiken in HTML-gebaseerde e-mails die naar onze gebruikers worden gestuurd om bij te houden welke e-mails door ontvangers worden geopend. De informatie wordt gebruikt om meer accurate rapportage mogelijk te maken, de effectiviteit van onze marketing te verbeteren en HubPages beter te maken voor onze gebruikers. moncler jassen heren sale

Informatie die wordt verzameld via goedkope moncler clear gifs en cookies en logbestandinformatie is grotendeels niet-persoonlijk identificeerbare informatie omdat dergelijke informatie niet wordt verzameld of gebruikt op een zodanige wijze dat een individuele gebruiker kan worden geïdentificeerd, bijvoorbeeld op naam of e-mailadres (gezamenlijk , ‘Niet-persoonlijk identificeerbare informatie’). Verzamelde informatie kan persoonlijk identificeerbare informatie zijn of niet persoonlijk identificeerbare informatie.

moncler outlet e. Service-informatie van derden. Als u ervoor kiest om Facebook Connect te gebruiken met HubPages, stemt u ermee in dat HubPages de informatie over U die door Facebook wordt verstrekt, kan gebruiken (zoals beschreven in Deel 2), waaronder (maar niet beperkt tot) Uw: naam, e-mail, geslacht, geboortedatum, huidige stad, profielfoto-URL, evenals eventuele aanvullende informatie (zoals ‘vind ik leuk’ -informatie) die u specifiek toestaat voor HubPages om toegang tot en toegang tot goedkope moncler-jassen te krijgen. moncler outlet

Andere door derden ondersteunde services, zoals Google Analytics, die u mogelijk op de Service gebruikt, kunnen op vergelijkbare wijze informatie verzamelen. Dergelijke informatie wordt niet met ons gedeeld en is onderworpen aan het privacybeleid van elke dergelijke derde partij service.

moncler jas heren Geïntegreerde services waarvoor Google Analytics gegevens moet verzamelen voor advertentiedoeleinden (zoals remarketing met Google Analytics, Google Display Netwerk-vertoningsrapportage, Google Analytics-demografie en interesse-rapportage), inclusief het verzamelen van gegevens via advertentiecookies en -codes. Voor informatie over het afmelden van Google Analytics, zie de momenteel beschikbare Google Analytics opt-outtool. moncler jas heren

moncler nederland U kunt zich ook afmelden voor het ontvangen van gerichte advertenties van externe adverteerders en advertentienetwerken die lid zijn van het Network Advertising Initiative (NAI) met de NAI-tool die hier beschikbaar is. moncler nederland

moncler jas heren sale Verzamelde informatie wordt gebruikt om de functies en functionaliteit van de Service te bedienen, te onderhouden en aan u te verstrekken. moncler jas heren sale

2018 moncler We kunnen uw persoonlijk identificeerbare informatie gebruiken voor factureringsdoeleinden, betalingsdoeleinden (inclusief belastingdoeleinden), administratieve doeleinden, zoals het melden van U van belangrijke wijzigingen in Service, nieuws en voor andere klantenservicedoeleinden. U stemt hierbij in met ons gebruik van uw e-mailadres om u dergelijke informatie toe te sturen. We kunnen ook creditcard- en bestelinformatie verstrekken aan betalingsverwerkers, waaronder Paypal, maar we bewaren dergelijke goedkope verkoopinformatie niet. 2018 moncler

moncler heren We kunnen verzamelde informatie gebruiken om: (a) informatie te onthouden, zodat u deze niet opnieuw hoeft in te voeren tijdens uw huidige of volgende bezoeken aan de Moncler-verkoopservice; (b) aangepaste, gepersonaliseerde inhoud en informatie verstrekken; (c) toezicht houden op de effectiviteit van onze marketingcampagnes; (d) bewaken van geaggregeerde meeteenheden zoals totaal aantal bezoekers en verkeer; (e) gebruikersinhoud en status bijhouden bij promoties, prijsvragen en wedstrijden; (f) diagnose of oplossen van technische problemen; (g) toegang tot uw gegevens nadat u zich hebt aangemeld; (h) onze Service aan adverteerders en andere derde Moncler Outlet partijen aanbieden; (i) om de kwaliteit en het ontwerp van de Service te verbeteren en nieuwe functies te creëren door uw voorkeuren en trends op te slaan, bij te houden en te analyseren; en (j) uw identiteit verifiëren voor betalings- en belastingdoeleinden. moncler heren

moncler jas outlet De HubPages-accountschermnaam / gebruikersnaam en / of subdomeinnaam die u selecteert, wordt weergegeven in de Service. moncler jas outlet

moncler jassen 3. Wanneer wij informatie vrijgeven moncler jassen

We kunnen uw persoonlijk identificeerbare informatie delen met derden, uitsluitend met het doel om de service aan u te leveren. Als we dit doen, is het gebruik van deze informatie door dergelijke derden gebonden aan dit privacybeleid.We kunnen persoonlijke informatie opslaan op locaties buiten de directe controle van HubPages (bijvoorbeeld op servers of databases die zich bij hostingproviders bevinden).

Alle informatie of gebruikerscontent die wordt ingediend, verzonden of geüpload naar de openbare delen van de Service wordt openbaar beschikbaar en kan worden verzameld en gebruikt door andere Gebruikers, die deze informatie of Gebruikerscontent mogelijk doorgeven aan andere websites of mensen. Houd er rekening mee dat als uw gebruikersinhoud persoonlijke informatie bevat, zoals uw naam en e-mailadres, andere gebruikers er toegang toe zullen hebben. Als uw gebruikerscontent een foto is, moet u er rekening mee houden dat alle foto’s die naar de service zijn geüpload, zich op openbare URL’s bevinden. Iedereen die de URL van uw foto kent, heeft toegang tot de foto, ongeacht of deze op een hub is gepubliceerd. Uw foto blijft op een dergelijke URL staan ​​nadat u deze van uw hub hebt verwijderd. Upload geen foto’s die u doet geen publieke informatie willen zijn.

moncler jassen dames sale Als u ons vraagt ​​om deel te nemen aan het Amazoneprogramma onder de herenpagina’s van Moncler Heren, erkent u dat Amazon mogelijk persoonlijke informatie over u nodig heeft met betrekking tot uw deelname aan het programma (voor fraudebewaking en andere mogelijke redenen), en u gaat ermee akkoord dat HubPages mogelijk aan Amazon dergelijke persoonlijke informatie over u onthullen die Amazon vereist, inclusief (maar niet beperkt tot) uw: naam, e-mailadres, telefoonnummer, adres en land. moncler jassen dames sale

Om onze Service te beschrijven aan potentiële partners, kunnen we geaggregeerde gebruikersinformatie bekendmaken. We delen niet persoonlijk identificeerbare informatie (zoals anonieme gebruiksgegevens) met derden om hen te helpen onze Service te begrijpen, inclusief het gebruik van onze service door gebruikers en het succes van promoties.

We kunnen verzamelde informatie vrijgeven als dit wettelijk verplicht is, of als we van mening zijn dat dergelijke actie geschikt is om te voldoen aan staats- en federale wetten of om te reageren op een gerechtelijk bevel, verzoek om rechtshandhaving of eis, dagvaarding of huiszoekingsbevel. We kunnen verzamelde informatie bekendmaken aan toepasselijke entiteiten (bijvoorbeeld de Internal Revenue Service en externe betalingsproviders) met betrekking tot betalingen en belastinggerelateerde doeleinden. We kunnen ook verzamelde informatie delen om onderzoek te doen naar, voorkomen van of actie te ondernemen met betrekking tot vermoedelijke of feitelijke illegale activiteiten, https://www.monclerjassenoutlet.nl inclusief maar niet beperkt tot fraude; mogelijke bedreigingen voor de openbare veiligheid of de fysieke veiligheid, eigendom of rechten van een persoon; of schendingen van onze Gebruiksvoorwaarden.

moncler dames 4. Externe serviceproviders moncler dames

De Service kan worden gebruikt in combinatie met services die worden aangeboden door verschillende externe partijen, zoals Google. Het gebruik van Gebruikersinhoud en andere door u aan derden verstrekte informatie is onderworpen aan hun privacybeleid en niet aan ons Privacybeleid. HubPages is niet verantwoordelijk voor dergelijk privacybeleid van derden of hun naleving van dergelijk beleid.

moncler jassen heren HubPages kan moncler outlet adservers of advertentienetwerken van derden toestaan ​​advertenties te plaatsen en / of informatie over de Service te verzamelen. Deze externe advertentieservers of advertentienetwerken gebruiken technologie om rechtstreeks naar uw browser de advertenties en links te verzenden die op HubPages worden weergegeven. Ze ontvangen automatisch uw IP-adres wanneer dit gebeurt. Ze kunnen ook andere technologieën (zoals cookies, JavaScript of webbakens) gebruiken om de effectiviteit van hun advertenties te meten en om de advertentie-inhoud te personaliseren. HubPages verstrekt geen persoonlijke koopbare Moncler Jackets identificeerbare informatie aan deze externe servers of advertentienetwerken zonder uw toestemming. Houd er echter rekening mee dat als een adverteerder HubPages vraagt ​​om een ​​advertentie te tonen aan een bepaalde doelgroep en u reageert op die advertentie, de adverteerder of advertentieserver kan concluderen dat u voldoet aan de beschrijving van het publiek dat ze proberen te bereiken. Daarnaast kunnen externe adverteerders informatie (niet uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) gebruiken over uw bezoeken aan deze en andere websites om advertenties te plaatsen op de Service, andere websites en andere media over goederen en diensten die u interesseren. Het privacybeleid van HubPages is niet van toepassing op, en we hebben geen controle over de activiteiten van externe adverteerders. Raadpleeg het respectieve privacybeleid van dergelijke adverteerders voor meer informatie moncler jassen heren.