ser på nettet, det høres ut som en dårlig grafikkdriver har

Svart skjerm canada goose jakke oslo når du prøver å logge på Windows

canada goose jakke dame Prøv å undersøke problemet ditt før du legger ut, ikke vær vett. Oppgi alt du har prøvd, og alle veiledningene / opplæringene / nettstedene du har fulgt, samt hvorfor de mislyktes. Gjør alt du kan for å redusere innsatsen til det fantastiske folkets tilbud som canada goose salg hjelper deg. canada goose jakke dame

canada goose dame Ingen [Meta] innlegg om jobber på teknisk support, bare om subreddit selv. canada goose dame

canada goose herre Følgende innlegg er ikke tillatt: Passordproblemer, innlegg uten tilstrekkelig beskrivelse (bare tittel / lenke), innlegg som tilbyr belønninger / kompensasjon for løsninger, PSAer eller løsninger som allerede er funnet, og alt som bryter med andre personvern eller bryter vilkår og avtaler. canada goose herre

Vi er ikke en gjennomgangsside. Don spør oss om å sammenligne eller anbefale produkter.

Hold all kommunikasjon offentlig, på subreddit. Private meldinger og andre tjenester er usikre, da de ikke kan overvåkes.

canada goose jakke Ingen oppfordring av noe slag. Dette inkluderer å spørre om at vi skal koble til din subreddit, forum, oppslagstavle, nyhetsgruppe, Facebook-side, uansett. Produkter, tjenester, undersøkelser, nettsteder vi her for å canada goose norge hjelpe med tekniske problemer, ikke marked for andre. canada goose jakke

canada goose canada goose outlet norge jakker dame Ansatte i selskaper med sosiale medier er ikke tillatt for markedsføring eller skadekontroll. Overtredelser vil bli behandlet hardt. canada goose jakker dame

Blogspost, link spam, henvisningspost, spøk innlegg og svar, memes, nyhetskontoer, trolling, uetisk oppførsel og personlige fornærmelser vil ikke canada goose i norge tolereres. Bruk sunn fornuft.

canada goose outlet Gjorde en Windows 10 oppdatering i går kveld som ser ut til å ha fullstendig bricked datamaskinen min. Prøver hardt for å stoppe meg fra å gå på en tirade om hvordan jeg ble tvunget til å enten oppdatere og stenge eller oppdatere og starte på nytt og ble derfor tvunget til en oppdatering som har canada goose dunjakke knackered datamaskinen min (jeg hater virkelig Windows 10), men likevel. canada goose outlet

canada goose salg Jeg var i stand til å logge inn for en stund i morges og la merke til at Discord min krasjet ved oppdatering, så jeg lukket den, minimerte Chrome (som syntes å lukke programmet i stedet for å minimere det) for å canada goose norge nettbutikk ekte komme til skrivebordet for å starte det på nytt, og plutselig skjermen ble svart. Jeg la merke til at fansen på PCen min syntes å jobbe canada goose norge forhandler unormalt hardt, selv om det ikke skjer på reboots. canada goose salg

canada goose norge Uansett grunn, jobbsjefen fungerer perfekt, så jeg kan starte PCen, men etter logg inn skjermen (som tar lengre tid enn vanlig), blir skjermen svart og ingenting fungerer, men ctrl alt canada goose norge nettbutikk del skjerm og oppgavebehandling. Selv oppstart i safemode gir meg den samme svarte skjermen. Men når jeg holder skift og klikker på strømknappen på ctrl alt del-skjermen for å komme til oppstartsalternativer, vises en feil. Det lyder: canada canada goose importør norge goose norge

unntak ukjent programvare unntak (0xc000000d) oppstod i applikasjonen på stedet 0x00007FFF2121B290.

Klikk på OK for å avslutte programmet. ser på nettet, det høres ut som en dårlig grafikkdriver har lastet ned, men jeg kan ikke komme til enhetsbehandling for å bli kvitt den. Kan jeg gjøre det gjennom oppgavebehandling på en eller annen måte? Hvis det ikke er problemet, hva må jeg gjøre? Jeg er ikke sikker på at jeg kan få deg feillogger fordi PC-en er bluescreening og selv om det var jeg ikke sikker på at jeg kunne få tilgang til dem.

Min spesifikasjon (gi meg beskjed hvis du trenger mer detaljer, og jeg prøver å søke det gjennom fakturaer):

Hovedkort: MSI X99A SLI PLUS Haswell Extreme USB 3.1 ATX Moth

canada goose jakker herre Prosessor: i7 5820K 3,30 canada goose jakker herre

canada goose jakke herre Grafikk: Safir r9 390 canada goose jakke herre

canada goose trillium RAM: 16 GB (2 x 8 GB Corsair Vengeance DDR4 3200) canada goose trillium

canada goose victoria parka HDD: 250GB samsung solid state boot drive + 3TB Toshiba sekundær HDD canada goose victoria parka

Jeg har to BenQ-skjermer hvis det er relevant. Den ene er en GL2450 (nyere) og den andre en G2420HDBL

canada goose victoria Dette https://www.canada-goose-jakker.com er en PC jeg bygger meg selv og som aldri har hatt et virkelig problem før i dag. Jeg er litt bekymret (og rasende med Microsoft, men det er ikke uvanlig jeg antar). canada goose victoria

OPPDATERING: Jeg kan få andre programmer til å løpe ved å starte nye oppgaver gjennom oppgavebehandling. Foreløpig har en admin cmd sfc skanning kjører. Tilgang til enhetsbehandling og det er ikke nylig oppdatert grafikkortoppdatering påvist, så jeg er ikke sikker på at dette er problemet.

canada goose OPPDATERING 2: Og det blir enda jævla verre! Jeg var i stand til å canada goose billig bruke en systemgjenoppretting gjennom sikker modus for å gjenopprette systemet før det ble oppdatert, og nå har jeg en konstant looping BSOD / canada goose outlet reparasjonsproblem med 0xc000021a-koden. Det kommer ikke til påloggingsskjermen, enten jeg starter i sikker canada goose jakke modus eller ikke. Jeg ser om det er en løsning på dette systemet som bricking problem. Seriøst, knulle Microsoft. canada goose

OPPDATERING 3: Tilbake til den svarte skjermen. Brukte min Windows 10 CD til å returnere gjenopprettingspunktet tilbake til en nesten ubrukelig datamaskin i stedet for en helt ubrukelig.

OPPDATERING 4: LØSET. Se her for detaljer, men i det hele tatt oppdaterte oppdateringen min brukerkonto, og jeg trengte å opprette en annen gjennom cmd-prompten. Logget inn gjennom det, og det var greit.